ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στην tentahome τα τελευταία 40 χρόνια, κατασκευάζουμε τέντες μεταλλικές και υφασμάτινες με μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων όλων των μεγάλων εταιρειών όπως DAS,Ten Cate, Dickson,Protection με πάνω από 400 σχέδια. Τα τεντόπανα που χρησιμοποιούμε είναι πλήρως αδιάβροχα με εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και τη βρωμιά. Επίσης, διαθέτουμε αντιανεμικές ζελατίνες made in japan, για προστασία από βροχή και αέρα. Για την κάλυψη παραθύρων μπορούν να τοποθετηθούν καποτίνες σε διάφορα σχήματα. Service: Η εταιρία μας αναλαμβάνει, επιδιορθώσεις και πλύσιμο τεντών, καθώς και επισκευές και αντικαταστάσεις εξαρτημάτων. Ακόμα παρέχουμε στους πελάτες μας εγγύηση υλικών από 5 έως και 7 χρόνια.

Η εταιρία μας μπορεί να σας εγγυηθεί την χαμηλότερη τιμή της αγοράς, αυτό οφείλεται στους μόνιμους συνεργάτες. Το έμπειρο προσωπικό αλλά και οι επίλεκτοι προμηθευτές έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση του κόστους και σαν συνέπεια την χαμηλότερη δυνατή τιμή. 40 χρόνια τώρα παρέχουμε στο αγοραστικό κοινό συστήματα σκίασης και πρωτότυπες σιδηροκατασκευές με γνώμονα την εμπειρία μας στις υψηλές απαιτήσεις. Διαθέτουμε συστήματα σκίασης για καταστήματα, κατοικίες, υπαίθριους χώρους. Αναλαμβάνουμε επίσης ειδικές κατασκευές, κάθε είδους σιδεροκατασκευής, ζελατίνες, βιοκλιματικές πέργκολες, ανεμοφράκτες τύπου up – down, Parking, συστήματα σκίασης εσωτερικού χώρου, ρολοκουρτίνες. Οι παραπάνω κατασκευές μπορούν να συνοδεύονται από αυτόματη λειτουργεία με τους ηλεκτρικούς μηχανισμούς Somfy.

Για εσάς που ζητάτε πάντα το καλύτερο και στην καλύτερη τιμή, ολοκληρωμένες και σύγχρονες λύσεις σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για μια επιτόπια εκτίμηση στο χώρο σας. Με δύο τηλεφωνικά κέντρα στην Καλαμαρια και στην Πολίχνη καλύπτουμε πληρως τις αναγκες σας σε ολη την Θεσσαλονική. Λειτουργει και εκθεσιακος χωρος τοσο για τον Νομο Χαλκιδικής οσο και για τον Νομο Κιλκις.Ετσι μπορουμε να εξυπηρετουμε τις αναγκες των πελατων μας σε ένα μεγαλο μερος της Β.Ελλαδας.

Υπηρεσιεσ

Μελέτη & Σχεδίαση

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη και την σχεδίαση του προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την μελέτη με επίσκεψη στον χώρο σας. Έπειτα, καταγράφοντας τις ανάγκες σας και τις συνθήκες του χώρου στις οποίες θα εγκατασταθεί η κατασκευή σας, και μέσα από εμπειρία πολλών χρόνων, προχωρούμε στην σχεδίαση του καταλληλότερου για εσάς προϊόντος ανταποκρινόμενοι πάντα στην πλέον συμφέρουσα και οικονομικότερη λειτουργική λύση.

Κατασκευή & Εγκατάσταση

Με την εμπειρία χρόνων που μας διακρίνει, το καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την κατασκευή του σχεδίου που προέκυψε από την μελέτη. Η κατασκευή πραγματοποιείται πάντα με τα πλέον αξιόπιστα και ποιοτικά υλικά των πιο επώνυμων εταιρειών του κλάδου. Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή, το ειδικά εκπαιδευμένο τεχνικό μας προσωπικό θα αναλάβει την δόμηση και εγκατάσταση στον χώρο, παρέχοντας προσεκτικές και προσεγμένες υπηρεσίες σεβόμενο τον χώρο σας.

Συντήρηση & Επισκευή

 Σε ορισμένες περιπτώσεις προκύπτει η ανάγκη για συντήρηση ή επισκευή της κατασκευής σας ως αποτέλεσμα της φθοράς του χρόνου ή κάποιας βλάβης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τόσο την συντήρηση όσο και την επισκευή του προβλήματος που έχει προκύψει καθώς και την επιδιόρθωση ή την αντικατάσταση τεχνητών μερών και εξαρτημάτων. Το τεχνικό προσωπικό θα  επισκεφθεί τον χώρο σας προκειμένου να καταγράψει το πρόβλημα και θα σας ενημερώσει για τις πιθανές λύσεις.

Προϊοντα