Παράδειγμα τέντας Παράδειγμα τέντας

Κατασκευάζουμε τέντες μεταλλικές και υφασμάτινες με μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων όλων των μεγάλων εταιρειών όπως Ten Cate, Paradise, Calbari, Dickson, Lastros με πάνω από 400 σχέδια. Επίσης, διαθέτουμε αντιανεμικές ζελατίνες για προστασία από βροχή και αέρα. Οι παραπάνω κατασκευές μπορούν να συνοδεύονται από αυτόματη λειτουργία. Για την κάλυψη παραθύρων μπορούν να τοποθετηθούν καποτίνες σε διάφορα σχήματα. Τα τεντόπανα που χρησιμοποιούμε είναι πλήρως αδιάβροχα με εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και τη βρωμιά.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει , επιδιορθώσεις, τοποθετήσεις, πλύσιμο τεντών, καθώς και επισκευές και αντικαταστάσεις εξαρτημάτων. Επίσης, παρέχουμε στους πελάτες μας εγγύηση υλικών 5 έως και 7 χρόνια. Η εταιρία μας μπορεί να σας εγγυηθεί την χαμηλότερη τιμή της αγοράς, αυτό οφείλεται στους μόνιμους συνεργάτες. Το έμπειρο προσωπικό αλλά και οι επίλεκτοι προμηθευτές έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση του κόστους και σαν συνέπεια την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

36 χρόνια τώρα παρέχουμε στο αγοραστικό κοινό τέντες και πρωτότυπες σιδηροκατασκευές με γνώμονα την εμπειρία μας στις υψηλές απαιτήσεις. Διαθέτουμε τέντες για καταστήματα, κατοικίες, υπαίθριους χώρους. Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές, πέργκολες, κασετίνες, ζελατίνες, ρολοκουρτίνες, περσίδες, διαφάνειες, κουρτίνες Roman και πάνελ για εξωτερική σκίαση, χειροκίνητες και ηλεκτροκίνητες τέντες με φωτοκύτταρο, τηλεχειρισμό και ανεμούριο (μηχανισμοί Somfy - Εγγύηση ποιότητας). Για εσάς που ζητάτε πάντα το καλύτερο και στην καλύτερη τιμή, ολοκληρωμένες και σύγχρονες λύσεις σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για μια επιτόπια εκτίμηση στο χώρο σας.Το εργαστήριο μας βρίσκεται στην περιοχή της Πολίχνης ενώ η έδρα της εταιρίας στην Καλαμαριά.

Das awning logo
Nyfan logo
Protection logo